Hvordan har det vært å være student under corona pandemien?

Hvordan har det vært å være student under corona pandemien?

Mars 2020 snudde verden på hodet. Det har vært en krevende tid for alle mann. COVID-19-pandemien har introdusert usikkerhet i viktige aspekter av det nasjonale og globale samfunnet, inkludert for skoler. Det er for eksempel usikkerhet om hvordan skolestengingen i fjor vår påvirket elevens presentasjoner. Det er imponerer hvordan skole systemet tok raske tiltak og klarte å overføre undervisningen til en online plattform dette studieåret. Uten data om hvordan viruset har påvirket studentenes læring, har det vært laget gode rammer for å kunne få ting tilrettelagt på en best mulig måte i disse tider.

Jeg som mange andre har syntes det har vært krevende og slitsomt og ha online undervisning. Når du vet det er en forelesning kl 09.00 og kanskje har vært litt lenge oppe dagen før, er det lett å kose seg litt ekstra på morgenkvisten, og forelesningen du skulle se, ferdig tatt opp kl 14.00, blir brått utsatt til noen dagen før eksamen. Jeg mener hvert fall ikke at skolesystemet har sviktet studentene. Jeg har først og fremst vært takknemlig for hvor tilgjengelig flere av studentassistentene har vært. Alt fra spørsmål fra en forelesning til gruppe oppgaver, har de tatt på strak arm og hjulpet til der de kunne.

Jeg håper tiden frem over vil bringe mer glede og mer lære lyst for folk flest og at vi sammen vil komme ut av denne situasjonen sterkere, og klar for en enda bedre og mer viten hverdag.

2 kommentarer til «Hvordan har det vært å være student under corona pandemien?»

  1. Fin start på bloggingen, Liv-Karin!

    Du har en god oppbygging av teksten, og har fine refleksjoner! Dette er et godt utgangspunkt for videre blogging 🙂

    Jeg synes dette innlegget ble litt kort, så til neste gang vil jeg utfordre deg til å skrive lenger for å få mer dybde i emnet du tar for deg. I tillegg vil jeg utfordre deg til å bruke bilder og underoverskrifter for å gjøre innlegget mer visuelt levende, og for å skape end bedre struktur!

    Bra jobba 🙂

    Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *